Ermelo-Putten

Zwerven over de Veluwe

Presentatie natuurfotograaf Rien Mouw
Verenigingsmiddag donderdag 16 november 2023
Locatie: Zalencentum Immanuelkerk
Aanvang 14.00 uur


Door middel van een professioneel digitaal klankbeeld maakt u samen met Rien Mouw een onvergetelijke tocht over de Veluwe. Tijdens de presentatie heeft u geen last van storende donkerpauzes maar vloeien de beelden langzaam in elkaar over, waardoor u vaak twee beelden tegelijk ziet die prachtig in elkaar overlopen.

De live vertelling van Rien Mouw is boeiend van begin tot eind. Hij heeft een echte "vertelstem". U kunt zijn prachtige en vaak spannende verhaal dan ook moeiteloos volgen.

Het dia klankbeeld is zeer afwisselend. Alle jaargetijden komen voorbij. Winter, met o.a. dieren in een besneeuwd bos en kruiend ijs langs de Randmeren.
Lente, met prachtige landschappen, bloemen en jong wild.
Herfst, met een spannend verhaal over de edelhertenbronst, compleet met beelden en geluiden van burlende en vechtende herten.

Een absoluut hoogtepunt van de presentatie is een bezoek aan een aantal, nog op een bijzondere manier levende, oude Veluwenaren. Rien Mouw maakt u deelgenoot van hun leven. Hij komt veel bij hen over de vloer en heeft grote bewondering voor hun levenswijze. Hij maakt er vaak heel bijzondere dingen mee.