Ermelo-Putten

Engelse tuinen

Presentatie verschoven naar de middag!
Aanvang: 14.00 uur. Plaats: Zaal van de Immanuelkerk
Nieuwe mogelijkheden, omdat deze presentatie wordt gezien als onderwijs! 

Bij binnenkomst wordt de coronacheck gedaan en loopt u langs de balie voor koffie of thee. U wordt verwacht in de zaal tegenover de balie. Natuurlijk zijn de standaard coronamaatregelen van kracht. Graag tot dinsdag.

Presentatie door Piet Boersma

Piet Boersma wil op 18 januari a.s. een driedimensionale diaserie over Engelse tuinen vertonen. Hierbij lijkt het alsof je de dia’s echt beleeft en heb je het gevoel alsof je zelf door de tuinen loopt. De dia’s zijn met twee camera’s tegelijk gemaakt en kun je vergelijken met onze ogen, want alleen door met twee ogen te kijken ervaar je diepte in je waarneming. Om de beelden van de twee camera’s goed te kunnen zien, oftewel de diepte te ervaren wordt er een polariserende bril uitgereikt.

De serie gaat vooral in op kleinere particuliere en minder bekende tuinen, maar ook beelden van Sissinghurst Garden met o.a. de beroemde witte tuin komen langs. Tijdens deze avond zult u merken dat het nog steeds de moeite waard is om door het Engelse landschap te reizen en nieuwe tuinen te bezoeken.