Ermelo-Putten

Voorjaarswandeling Landgoed Sonnevanck

Op verzoek van velen willen we op vrijdag 13 mei een wandeling maken op het meer dan 100 jaar oude Sonnevanck in Harderwijk. Tegenwoordig is Sonnevanck een buurtschap geworden. Op het voormalige terrein van het sanatorium Sonnevanck is nu een woonwijk en centrum voor ouderenzorg. In de bosachtige natuurlijke omgeving zijn nog veel herinneringen van het verleden te vinden. Henk van Emaus weet veel van de historie, de natuur en beplanting van het terrein en wil u graag rondleiden over het landgoed. We starten om 10.00 uur en wandelen met een omwegje naar het restaurant Vivaldi voor koffie/thee met wat lekkers erbij. Hierna hervatten we de wandeling en komen langs verschillende bijzondere plaatsen.  En…….kunt u genieten van deze historische plek met mooie natuur..

Wilt u mee?
De rondleiding start om 10.00 uur bij de parkeerplaats links bij de dierenweide. Het adres is Sonnevancklaan 2, 3847 LC Harderwijk.
De kosten, inclusief koffie/thee met wat lekkers erbij zijn voor Groei & Bloei-leden 5,00 euro en niet-leden betalen 7,50 euro. U kunt zich telefonisch 0341-420541 of per mail hvanemaus(at)solcon.nl  opgeven voor 5 mei!                             
Daarna kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL75RABO 0317 7273 46, KMTP Ermelo o.v.v. excursie Sonnevanck.

Bereikbaarheid?
U kunt Sonnevanck bereiken via de N302/Leuvenumseweg Harderwijk. Aan deze weg staat 200 meter voor Sonnevanck een wit bord met Hospice Jasmijn en Sonnevanck. Sonnevancklaan oprijden en direct rechts aanhouden. Aan de linkerkant bevind zich de parkeerplaats.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens op 13 mei!
Hennie en Henk van Emaus