Ermelo-Putten

Tuinen kijken in de Betuwe

woensdag 14 juni 2023

Op deze woensdag willen we drie tuinen bezoeken.
De Dijktuin
Eerst gaan we naar De Dijktuin van Dick van Leeuwen en Ineke de Vries.
Het is een langgerekte liefhebberstuin met leuke hoekjes en een bijzondere plantkeuze.
Geerte's tuin 
Daarna gaan we naar Geerte’s tuin, een bloei- en kleurrijke tuin met allerlei erschillende borders, met tegen de gevels tafels smaakvol gearrangeerde potten.
Nieuw Robbekampen (zie foto)
Als afsluiting van deze dag bezoeken we de landschappelijke tuin Nieuw Robbekampen van Jan van Egmond, een gevarieerde educatieve landschapstuin met een grote variatie. 

In de eerste en laatste tuin krijgt u koffie/thee met een koekje. In de tweede tuin krijgen we bij aankomst koffie met wat lekkers en gebruiken we de lunch. U dient zelf voor een lunchpakketje te zorgen.

De DijktuinLingedijk 714191 VB Geldermalsem   www.dedijktuin.nl
Geerte's tuinSchaapsteeg 14041 AT Kesterenwww.geertestuin.nl
Nieuw Robbekampen   Rooijsestraat 49   6621 AJ Dreumelwww.robbekampen.nl   

Heeft u belangstelling?
We vertrekken op woensdag 14 juni om 08.30 uur vanaf parkeerplaats Dirk Staalweg hoek Struikakkers te Ermelo. We hopen om 18.15 uur weer terug te zijn. Omdat we met eigen vervoer gaan, willen we het volgende afspreken:

  • De kosten, inclusief entrees, vervoerskosten en koffie/thee en iets lekkers erbij bedragen voor Groei&Bloei leden € 24,50, niet leden € 29,50
  • U kunt zich telefonisch 0341-420541 of per mail hvanemaus(at)solcon.nl  op geven voor 1 juni.
  • Na overleg met ons kunt u het bedrag overmaken op bankrekeningnr. NL75RABO 0317 7273 46, KMTP Ermelo o.v.v. dagtocht 14 juni
  • Als u met de auto wilt rijden, dit vermelden bij betaling en aangeven of u anderen mee wilt nemen 
  • In de kosten is voor iedereen een bedrag van €7,50 berekend (inclusief chauffeur) voor vervoer. Met de chauffeur/eigenaar worden de vervoerskosten door ons weer verrekend.