Ermelo-Putten

Welkom bij Groei & Bloei
Ermelo-Putten

Uitgelicht

Verenigingsavond 19 november 2019

Bloemschikken voor een groot publiek. Deze verenigingsavond is toegankelijk voor niet-leden en leden.

Meer

Bloemschikken

Enthousiaste docenten leren u mooie bloemstukken maken.

Meer

2019-08-15 Boskoop

Een geslaagde trip o.l.v. Henk en Hennie van Emaus. Blij dat ik lid ben!

Meer
A.s. zaterdag 26 oktober is de tentoonstelling van de arrangementen die gemaakt zijn in het kader van het Oost-Nederlandskampioenschap in Eefde. Namens onze afdeling doen mee: Ria Kikkert, Corine van Middelkoop, Henna Huisman, Gea van Pijkeren en Annette Redschaad. De tentoonstelling is geopend van 13.30 uur tot 17.00 uur. Kijk voor de routebeschrijving bij Agenda.

Vorig jaar hebben onze eigen bloemschiksters van de masterclass een fantastische show weggegeven met het thema Let It Snow. Kunnen ze ons dit jaar met O dennenboom .... o dennenboom weer verrassen?
Kom het zien op dinsdag 19 november!

Nieuwe website is in de lucht! Maar dat hebt u natuurlijk al gezien.
Veel plezier met het bekijken van de pagina's.
De komende tijd zal er nog veel meer bijkomen. Blijven kijken dus!

Blij, dat ik lid ben van deze club!

Zo besluit een deelneemster haar reisverslag van de dagtocht in augustus naar de kwekerijen en Boskoop. Die excursie was de derde van dit jaar. Eerder was er de dagtocht naar de Betuwe en de Tuinenreis naar de Elzas en Südbaden.
Elke maand wordt er tijdens eenverenigingsavond een interessant en informatief onderwerp aangesneden door bekende presentatoren. Houdt u van bloemschikken? Vakkundige en enthousiaste docenten willen u graag de fijne kneepjes bijbrengen. De afdeling Ermelo-Putten van Groei & Bloei heet u hartelijk welkom bij haar activiteiten.


Voorzitter gevraagd!

Bijna een halfjaar geleden zijn er twee nieuwe leden bij ons bestuur gekomen. Die zijn inmiddels aan elkaar gewend en op elkaar ingespeeld. Wat er echter ontbreekt is een voorzitter, iemand die met ons mee denkt over wat er de komende maand moet gebeuren maar ook de komende jaren en daar samen invulling aan gaat geven. Een enthousiast iemand die met verve de “voorzittershamer” gaat hanteren tijdens de bestuursvergaderingen en de ledenavonden.
Mocht u, binnen uw familie of vriendenkring iemand kennen, die deze bestuurlijke taak op zich zou kunnen en willen nemen, geef dit dan aan ons door of laat die persoon contact opnemen met onze secretaris Johan de Vroom.
Dit kan via e-mail: info(at)ermelo-putten.groei.nl of via tel.nr.: 06 - 19999103. Namens de huidige bestuursleden hartelijk dank voor uw reacties!

Tuinlog

22 Oct

Anneke Duyvesteijn

Overal ‘groene mannetjes’ - Blik op de Tuin...

22 Oct

Veris-lente

Herfstbloeiers

Meer

Agenda

26 okt

Bloemschikwedstrijd Oost Nederland

Thema Hollandse Herfst De wedstrijd wordt gehouden...

19 nov

O DENNENBOOM ....... O dennenboom

Bloemschikken Masterclass Nieuwe Stijl

Meer