Welkom bij Groei & Bloei

3Seizoenen OpenTuinenDagen

3 Seizoenen Open Tuinen Dagen 2021 op 18 september dit jaar voor het laatst te bezichtigen

Gardenista gaat door!

Gardenista dit jaar in september op de historische buitenplaats Den Alerdinck

Plantenmarkt

Stekjes en planten voor kleine prijsjes van één van onze oudste leden.

Zomeractie nieuwe leden

Als nieuw lid ontvangt u het meest recente nummer van Groei & Bloei, een korting op de resterende contributie voor 2020 en als welkomstgeschenk de Metallo snoeizaag met holster. Een mooie stevige zaag waarmee je takken en stammen tot 12,5 cm moeiteloos doorzaagt. De snoeizaag wordt nagezonden. De zomeractie loopt van 20 mei t/m 15 september. Een nieuw lid betaalt per 1 juli, 1 september of 1 oktober.
Wordt dus snel lid! Inschrijven kan hier Inschrijfformulier

3 Seizoenen Open Tuinen Dagen

Ook dit jaar zijn er tuinen te bezichtigen in Ermelo, Putten en Harderwijk.
Zaterdag 18 september voor het laatst dit jaar te bezichtingen voor iedere tuinliefhebber.
Voor meer informatie kijk bij diversen op deze website.

Blij, dat ik lid ben van deze club!

Zo besluit een deelneemster haar reisverslag van de dagtocht in augustus vorig jaar naar de kwekerijen en Boskoop. Eerder dat jaar was er de dagtocht naar de Betuwe en de Tuinenreis naar de Elzas en Südbaden. Zelf een Tuinenreis maken? Ieder jaar organiseert de excursiecommissie een bjzondere tuinenreis. Elke maand wordt er tijdens een verenigingsavond een interessant en informatief onderwerp aangesneden door bekende presentatoren. Houdt u van bloemschikken? Vakkundige en enthousiaste docenten willen u graag de fijne kneepjes bijbrengen. Elke maand krijgen de leden van onze afdeling een Nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes. De afdeling Ermelo-Putten van Groei & Bloei heet u hartelijk welkom bij haar activiteiten.

Stuur uw foto en/of verhaal naar info@ermelo-putten.groei.nl

Voor al eerder ingezonden foto's  kijk bij  Diversen op deze website

Tuinlog

Anneke Duyvesteijn