Ermelo-Putten

Welkom bij Groei & Bloei
Ermelo-Putten

Uitgelicht

Verenigingsavond 21 januari 2020

Een terugblik en een vooruitblik op gemaakte en nog te maken tuinreizen.

Meer

Tuinenreizen

In 2020 naar Schotland met de afdeling Ermelo-Putten en Garden Tours.

Meer

Verenigingsavond 18 februari 2020

Martje van den Bosch van de Tuinen in Demen vertelt over kleur in de tuin.

Meer

De bloemschikdemonstratie O dennenboom.... o dennenboom was een geweldige belevenis! Onder het gezang van een alternatief kerstliedje werd voor het oog van de vele bezoekers het met kerstbomen gevulde podium van de theaterzaal van De Dialoog onthuld. De bloemschiksters van onze eigen afdeling brachten daarna een wervelende show. Aan het eind van de avond stonden prachtige creaties ten toon gesteld. Het was dringen voor de vele bezoekers om de kunstwerken van dichtbij te kunnen bekijken.
Een eerste foto-impressie vindt u bij het fotoalbum O dennenboom.


Blij, dat ik lid ben van deze club!

Zo besluit een deelneemster haar reisverslag van de dagtocht in augustus naar de kwekerijen en Boskoop. Die excursie was de derde van dit jaar. Eerder was er de dagtocht naar de Betuwe en de Tuinenreis naar de Elzas en Südbaden. Zelf een Tuinenreis maken? Volg de informatie over de nieuwe reis naar Schotland
Elke maand wordt er tijdens een verenigingsavond een interessant en informatief onderwerp aangesneden door bekende presentatoren. Houdt u van bloemschikken? Vakkundige en enthousiaste docenten willen u graag de fijne kneepjes bijbrengen. Elke maand krijgen de leden van onze afdeling een Nieuwsbrief  met de laatste nieuwtjes. De afdeling Ermelo-Putten van Groei & Bloei heet u hartelijk welkom bij haar activiteiten.


OPROEP Lees vooral verder......dat kan door op deze tekst te klikken!

­


Tuinenreis naar Schotland

In 2020 naar de tuinen van Schotland? De excursiecommissie ziet het wel zitten! Van 14 juni t/m 20 juni gaat de afdeling Ermelo-Putten als er voldoende belangstelling is die reis maken. Klik voor meer informatie op Tuinenreis naar Schotland.

Tuinlog

19 Nov

Paul

Het tweede leven van tante Hortensia…

15 Nov

Veris-lente

Macht of kracht van de plant

Meer

Agenda

21 jan

Tuinenreizen

Een terugblik en een vooruitblik van de...

18 feb

Beleving van kleur in de tuin

Presentatie van Martje van den Bosch De beleving...

Meer