Welkom bij Groei & Bloei

Bloemschikken Stilleven

Een stilleven bloemschikken met Ermelose inbreng.

Toch bijeen

Zo hielden wij eind 2020 onze verenigingsavonden in de Immanuelkerk in Ermelo.

Stekjesmarkt

Stekjes en planten voor kleine prijsjes van één van onze oudste leden.

Voorspoedig 2021

Als bestuur wensen wij u een gezond 2021 met heel veel mooie tuinmomenten, gezellige verenigingsavonden, mooie reizen en excursies.

Vooruitblik 2021

Wie het weet mag het zeggen. Wij als bestuur hebben plannen genoeg, daar ligt het niet aan. We wachten de ontwikkelingen -net als veel andere verenigingen- nog even af. Maar u kunt ervan verzekerd zijn dat we in de startblokken staan.

Blij, dat ik lid ben van deze club!

Zo besluit een deelneemster haar reisverslag van de dagtocht in augustus vorig jaar naar de kwekerijen en Boskoop. Eerder dat jaar was er de dagtocht naar de Betuwe en de Tuinenreis naar de Elzas en Südbaden. Zelf een Tuinenreis maken? Ieder jaar organiseert de excursiecommissie een bjzondere tuinenreis. Elke maand wordt er tijdens een verenigingsavond een interessant en informatief onderwerp aangesneden door bekende presentatoren. Houdt u van bloemschikken? Vakkundige en enthousiaste docenten willen u graag de fijne kneepjes bijbrengen. Elke maand krijgen de leden van onze afdeling een Nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes. De afdeling Ermelo-Putten van Groei & Bloei heet u hartelijk welkom bij haar activiteiten.

Stuur uw foto en/of verhaal naar info@ermelo-putten.groei.nl

Voor al eerder ingezonden foto's  kijk bij  Diversen op deze website

Tuinlog

antje.bomer@groenelaantje.nl