Welkom bij Groei & Bloei

Langer bloei 20 oktober

Het bloeiseizoen in de tuin kan gemakkelijk opgerekt worden tot eind september.

Herfstwandeling Landgoed Sonnevanck

GEANNULEERD Herfstwandeling op Landgoed Sonnevanck op donderdag 22 oktober.

Stekjesruilbeurs

Stekjesruilbeurs van 20 oktober op het plein voor de Immanuelkerk is verzet naar het voorjaar.

Blij, dat ik lid ben van deze club!

Zo besluit een deelneemster haar reisverslag van de dagtocht in augustus vorig jaar naar de kwekerijen en Boskoop. Eerder dat jaar was er de dagtocht naar de Betuwe en de Tuinenreis naar de Elzas en Südbaden. Zelf een Tuinenreis maken? Ieder jaar organiseert de excursiecommissie een bjzondere tuinenreis. Elke maand wordt er tijdens een verenigingsavond een interessant en informatief onderwerp aangesneden door bekende presentatoren. Houdt u van bloemschikken? Vakkundige en enthousiaste docenten willen u graag de fijne kneepjes bijbrengen. Elke maand krijgen de leden van onze afdeling een Nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes. De afdeling Ermelo-Putten van Groei & Bloei heet u hartelijk welkom bij haar activiteiten.

Algemene Ledenvergadering 15 september

Op 15 september werd de Algemene Ledenvergadering alsnog gehouden. In de Immanuelkerk in de kerkzaal werden de leden ontvangen.
Eén van de agendapunten was de huldiging van de leden mevrouw A. Natte-Goedvree en mevrouw C. van Waversveld-Westerhoff.
Beiden zijn dit jaar 25 jaar lid van Groei & Bloei. Op de foto Corrie van Waversveld.
Na de pauze wordt een boeiende presentatie gehouden over Tulpen uit Amsterdam? door Sophie Oosterwijk.

Harderwijk groen groener groenst

Onder het motto Samen kleuren we de stad! zijn in Harderwijk verschillende initiatieven ontplooid om een groenere stad te laten ontstaan.
Kijk bij Diversen voor meer informatie.

Stuur uw foto en/of verhaal naar info@ermelo-putten.groei.nl

Voor al eerder ingezonden foto's  kijk bij  Diversen op deze website

Tuinlog

Anneke Duyvesteijn