Herfstwandeling Landgoed Sonnevanck

HELAAS GEANNULEERD vanwege de nieuwe coronamaatregelen

Op donderdagmiddag 22 oktober willen we graag op het meer dan 100 jaar oude Landgoed Sonnevanck in Harderwijk een herfstwandeling maken. De naam Landgoed zal u niet direct wat zeggen, maar dit is het terrein van Verpleeghuis Sonnevanck. Henk van Emaus weet veel van de tuinen, de natuur en historie van het terrein en wil u graag rondleiden. En......hopelijk zijn er veel herfstkleuren te zien.

Wilt u mee? Dat kan, maar vanwege de coronamaatregelen moet u op eigen gelegenheid naar het landgoed komen. Er kunnen maximaal 20 personen mee. De rondleiding start om 14.00 uur bij de parkeerplaats links bij de dierenweide. Het adres is Sonnevancklaan 2, 3847 LC Harderwijk (bij opgave krijgt u een routebeschrijving). De kosten, inclusief kosten zijn voor Groei & Bloei-leden 3,50 euro en niet-leden betalen 6 euro.

U kunt zich telefonisch 0341-420541 of per mail hvanemaus@solcon.nl opgeven voor 18 oktober. U krijgt bericht of u mee kunt. Daarna kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL75RABO 0317 7273 46, KMTP Ermelo o.v.v. excursie Sonnevanck. Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens op 22 oktober!

Hennie en Henk van Emaus