Ermelo-Putten

Wij bieden cursussen voor gevorderden en vergevorderden.  De cursussen worden gegeven door vakkundige en enthousiaste docenten. Tijdens de lessen zullen zij u allerlei technieken leren en cursisten inspireren tot het maken van mooie werkstukken.
Inlichtingen bij cursuscoördinator Jos Beek, jos.beek(at)gmail.com, telefoon 0341-563220
Voor foto's kijk in ons fotoalbum: Bloemschikken

Nieuwe bloemschikcursus

In het komende seizoen gaan er weer meerdere bloemschikcursussen gegeven worden.

Er is nu gelukkig weer PLAATS VRIJ gekomen bij de cursus bij Loes Amesz. Dit is een cursus voor gevorderde bloemschikkers, die onder leiding van Loes Amesz een avond aan de slag gaan. Iedereen krijgt van te voren de opdracht en gaat daar dan eerst over nadenken. Daarna neemt iedereen eigen materiaal/bloemen en gereedschap mee.
De docent geeft aanwijzingen en tips, zodat alle cursisten goed uit de voeten kunnen met de opdracht. Aan het eind worden alle gemaakte bloemstukken samen bekeken en besproken.

Het bloemschikken is op 7 avonden door het hele jaar heen in een zaal van de Immanuelkerk in de Stationsstraat in Ermelo. We beginnen op maandagavond 19 september. De prijs voor deze cursus bedraagt voor leden €85 en niet-leden €95

Als u hier belangstelling voor hebt, kunt u zich opgeven bij:
Jos Beek, jos.beek(at)gmail.com, of telefoon 0613895814.

Wacht hier a.u.b. niet te lang mee, want vol is vol. De andere bloemschikcursus in Putten is al helemaal vol en daar kan dus niemand meer bij .

Voorjaarsgroet

Toch bloemschikken!

Onze docent bloemschikken Ilse Kerkmeijer heeft een video beschikbaar gesteld, waarop ze een mooie voorjaarscreatie maakt.
Veel plezier met kijken én maken!
Klik op de link hieronder en de video is te bekijken op Youtube.
https://youtu.be/JI1abRRalf8


https://www.youtube.com/watch?v=TAPSIGNrZXc