Ermelo-Putten

Wij bieden cursussen voor gevorderden en vergevorderden.  De cursussen worden gegeven door vakkundige en enthousiaste docenten. Tijdens de lessen zullen zij u allerlei technieken leren en cursisten inspireren tot het maken van mooie werkstukken.
Op dit moment zijn alle cursussen vol.
Inlichtingen bij cursuscoördinator Jos Beek, jos.beek(at)gmail.com, telefoon 0341-563220
Klik hier voor foto's

Voorjaarsgroet

Toch bloemschikken!

Onze docent bloemschikken Ilse Kerkmeijer heeft een video beschikbaar gesteld, waarop ze een mooie voorjaarscreatie maakt.
Veel plezier met kijken én maken!
Klik op de link hieronder en de video is te bekijken op Youtube.
https://youtu.be/JI1abRRalf8


https://www.youtube.com/watch?v=TAPSIGNrZXc

 

Online kerst-demo

9 december: kerst met Jan van Doesburg

Floral designer Jan van Doesburg geeft speciaal voor Groei & Bloei een online kerstdemo! In verband met Corona wordt een dag voor de online-demonstratie de eigenlijke demonstratie zonder publiek in de studio van Jan Doesburg opgenomen. Doesburg een aantal stukken maken, uiteraard in kerstsfeer. Mercedes Docter (afdeling Midden-Kennemerland) neemt de presentatie op zich.

Primeur
Op 9 december, vanaf eind van de middag, wordt een link geplaatst naar de video op deze pagina: www.groei.nl/bloemschikken/kerst-met-jan-van-doesburg. Een echte primeur, want deze link wordt voorlopig alleen gedeeld met jullie, de bloemschik-liefhebbers bij Groei & Bloei. Pas vanaf 15 december zal de video ook door anderen te bekijken zijn.
Zeker, het is anders dan anders ... maar hoe leuk is het dat je dit vanuit je luie stoel kunt meemaken? Dus ga er de 9e december lekker voor zitten en geniet van de master!