Dagtocht Tuinen Twente op donderdag 16 augustus a.s.

Op donderdag 16 augustus willen we een dagtocht naar Twente maken, die dag bezoeken we 4 tuinen. Er wordt overal koffie, thee of fris geschonken. En…..in de tuin van Plantzoentje krijgen we broodjes aangeboden.

Allereerst bezoeken we Haarboershof, in deze boerderijtuin is de tuin gecombineerd met volières, er verschijnt binnenkort een artikel in Groei&Bloei. Plantzoentje is de volgende tuin en heeft al in Groei&Bloei gestaan, hier zijn de planten zeer goed gecombineerd met grassen. In deze tuin krijgen we niet alleen koffie of thee, maar ook broodjes en twentse krentewegge aangeboden. Daarna gaan we naar Olgarden, in deze tuin is een klein kwekerijtje waar u ook planten kunt kopen. Als laatste gaan we naar de Hesselerhof een pluktuin, waar de eigenaresse veel over de bloemen verteld, vanuit haar vak is zij bloembinder van hoge kwaliteit. Ze zal ook boeketten voordoen en u kunt een boeket meenemen voor 7 euro. Goed begin van het weekend toch?

Heeft u belangstelling?

We vertrekken, bij voldoende deelname, met een luxe touringcar op donderdag 16augustus om 8.15 uur, vanaf de bushalte bij het oorlogsmonument aan de Oude Rijksweg te Putten. Om 8.30 uur vanaf parkeerplaats Dirk Staalweg hoek Struikakkers te Ermelo. We hopen om ongeveer 18.30  uur weer bij het vertrekpunt terug te zijn.

De Kosten bedragen incl. vervoer en entree bij 25 personen €59.50. Niet leden betalen €64.50 (bij 20 deelnemers wordt de prijs €68.50 en niet leden betalen dan €73.50. Als u een boeket wil kunt u €7.50 extra overmaken.

Opgave voor 1 augustus, telefonisch 0341-420541 of per mail hvanemaus(at)solcon.nl  Na contact met ons kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL75RABO031 7727346, KMTP Ermelo o.v.v. excursie 16 augustus, en opstapplaats Ermelo of Putten.

Kent u leden of personen die deze mail niet gezien hebben ,maar mogelijk wel belangstelling hebben, graag dit aan hen doorgeven.

Henk en Hennie van Emaus

Excursiecommissie

Leuvenumseweg 71 3847LA Harderwijk

Website www.ermelo-putten.groei.nl

Mogelijk ontvangt u deze mail dubbel. Daarvoor dan onze excusus.

Volkstuin: late groeiers en bloeiers
De Styrax een vergeten of…