Groentips & Groeninfo

De Nederlandse Ikebana Vereniging stelt u met veel plezier in  kennis van een bijzonder ikebana evenement. Het betreft een unieke kans om de vier scholen en hun verschil in bloemschikkunst te aanschouwen. Er worden namelijk demonstraties gegeven door hoog gekwalificeerde leraren van de Ikenobo School, de Ohara School, de Sogetsu School en de Ichiyo School. Voor meer info ikebana zie: Opens external link in new windowwww.ikebana-info.nl

Zaterdagmiddag 7 oktober 2017 aanvang 13.30 uur in het prachtige dit jaar geopende Jardin  d’ Hiverre in het Bomencentrum Nederland, Wildenburglaan in Baarn vindt dit kunstzinnige gebeuren plaats.

Voor meer info Bomencentrum Nederland zie: www.bomencentrumnederland.nl

Vooraf , vanaf 12.30 uur, hebt u de gelegenheid deze bijzondere locatie, die normaal niet voor particulieren geopend is, te bezoeken.

Deze middag wordt georganiseerd ter ere van Corrie van der Meer, die dit jaar is afgetreden als voorzitter van de Nederlandse Ikebana Vereniging.

Programma:

13.30 uur                         ontvangst met koffie en iets lekkers

14.00 uur - 16.00 uur       demonstraties

16.00 uur - 17.00 uur       onder het genot van een hapje en een drankje de mogelijkheid tot het bezichtigen van de schikkingen van de zeven afdelingen, bezoek aan de standjes met o.a. keramiek, napraten en genieten van de mooie locatie.

Kaarten voor deze middag kunt u verkrijgen door het overmaken van

€ 20,00 per kaart op bankrekeningnummer: NL86INGB 0000 1611 41 t.n.v. Nederlandse Ikebana Vereniging o.v.v.: Demo Corrie.

Uw overmaking is tevens uw aanmelding.

Het bestuur van de Nederlandse Ikebana Vereniging

Kerst op Middachten (Blik op de Tuin no. 827 2017)
“Doet u mij maar een onderhoudsvrije tuin, alstublieft”