Groentips & Groeninfo

Samen maken we Nederland groener!

Groen doen is goed doen


Wat is Hovenier Helpt?
Kent u een hulpbehoevende die wel wat tuinhulp kan gebruiken? Hovenier Helpt is in de laatste week van september een actieweek waar hoveniers aan de slag gaan om hulpbehoevenden met hun tuin te helpen. Een project is bijvoorbeeld een buurvrouw die het niet meer lukt om de haag te snoeien. Of een tuinpad dat verzakt is waardoor deze minder goed begaanbaar is. Het gaat er vooral om dat het een klus is waarmee u iemand kan helpen omdat hij of zij het zelf niet (meer) kan!
 
Voor wie is Hovenier Helpt?
Hovenier Helpt is voor iedereen die graag iets goeds wil doen en Nederland groener wil maken. De kleinste daden kunnen leiden tot grootse positieve gevolgen: dit is uw kans om iemand te verrassen! 
 
Hoe werkt het?
Heeft u een project? Ga naar onze website Opens external link in new window
Opens external link in new windowwww.hovenierhelpt.nl en meld uw project vóór 1 september aan. Dit tuinproject moet binnen een dag uit te voeren zijn voor een hovenier. Als u een project aanmeldt dan is het belangrijk dat u toelicht waarom dit project de moeite waard is om uitgevoerd te worden. En voegt u ook wat foto’s toe? Begin september maken we bekend welke projecten geselecteerd zijn voor Hovenier Help

meer

 

 

 

26
Jun
Gesnapt….
25
Jun
Schilderachtige Hollandse luchten, beestjes en wat geel