foto's

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Ermelo-Putten

Ermelo-Putten is een afdeling van de landelijke vereniging Groei & Bloei.

Doe ook mee met de grootste tuincommunity van Nederland en Vlaanderen!

Groei & Bloei heeft 130 afdelingen in het land. Elke afdeling organiseert leuke en interessante activiteiten. De leden van onze afdeling ontmoeten elkaar tijdens lezingen en op cursussen en workshops. Jaarlijks wordt een excursie naar het buitenland georganiseerd. Daarnaast staan er ook dagtochten op het programma.

Dagtocht Boskoop donderdag 15 augustus

Na onze plezierige dagtocht naar de Betuwe willen we nu een ander deel van het land bezoeken. Op donderdag 15 augustus willen we een dagtocht naar Boskoop maken. Die dag hebben we een rondvaart, een rondleiding bij kwekerij Esveld, bezoek aan omliggende kwekerijen, en de sortimentstuin Harry van der Laar voor u op het programma staan.
De lunch gebruiken we bij restaurant Yume, dat is op de locatie van kwekerij Esveld.

Heeft u belangstelling?   Opgave voor 31 juli
Voor meer informatie klik op Dagtocht Boskoop donderdag 15 augustus 2019

Nieuwe bloemschikcursussen

Cursussen voor gevorderden en vergevorderden

De cursussen worden gegeven door vakkundige en enthousiaste docenten. Tijdens de lessen zullen zij u allerlei technieken leren en cursisten inspireren tot het maken van mooie werkstukken.

Instromen bij deze groepen is mogelijk als u enige kennis en ervaring heeft met het bloemschikken.
Meer informatie is te vinden bij Opens internal link in current windowBloemschikcursussen 2019-2020.

3 Seizoenen Tuinenroute

Met een aantal enthousiastelingen hebben we een nieuw soort open tuinendag georganiseerd. Wij willen u uitnodigen op de 3 Seizoenen Open Tuinendag! We hebben een dag in het voorjaar, de zomer en de herfst geselecteerd, zodat u kennis kunt maken met de verschillende seizoenen. Ieder seizoen heeft zijn eigen kleuren en planten die dan in volle glorie laten zien hoe mooi ze zijn.  Hartelijk welkom!
De entree is gratis! Koffie, thee en/of fris tegen een kleine vergoeding. De eerstvolgende kijkdag is vrijdag 13 september. Lees Opens internal link in current windowhier verder...

De bloeiende Andes

Afscheid Anneke van der Veen

Tijdens de algemene ledenvergadering van 19 maart jl. werd afscheid genomen van voorzitter Anneke van der Veen. Na ruim tien jaren lid te zijn geweest van het bestuur van de afdeling Ermelo-Putten, waarvan de laatste negen jaren als voorzitter, heeft zij het bestuur verlaten. Bestuurslid Jos Beek sprak lovende woorden over haar inzet en vastberadenheid in haar activiteiten voor de vereniging.
Lees Opens internal link in current windowhier verder.

Hollandse Herfst

Het Oost-Nederlands Kampioenschap Bloemschikken wordt dit jaar gehouden op 26 oktober in Eefde. Onze oud-voorzitter Anneke van der Veen is één van de organisatoren. Het thema dit jaar is Hollandse Herfst. KlikOpens internal link in current window hier voor meer informatie.

Deze maand in Groei & Bloei

Knollentuin zonder ziel
foto’s voor de stortbuien van vandaag