foto's

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Ermelo-putten

Ermelo-Putten is een afdeling van Groei & Bloei met 240 leden.

De leden van onze afdeling ontmoeten elkaar tijdens lezingen en op cursussen en workshops. Jaarlijks wordt een excursie naar het buitenland georganiseerd. Daarnaast staan nog enkele dagtochten op het programma. De Open Tuinen Dagen worden gehouden in de zomer. Het is dan mogelijk om een kijkje  in de tuin te nemen van diverse tuinliefhebbers. Voor een verslag 2017, lees Opens external link in new windowhier.

Moestuin-route met proeverij, zaterdag 16 juni 2018 Lees Opens external link in new windowhier meer.

Oost Nederlands Kampioenschap Bloemschikken 2018

Groei & Bloei Apeldoorn organiseert het Oost Nederlands Kampioenschap Bloemschikken op 26 en 27 mei in het AOC Oost te Twello. Dit is een wedstrijd tussen deelnemers van de 3 rayons Midden Nederland, Gelderland -Zuid en Oost Nederland. Er hebben zich 52 deelnemers ingeschreven.

Voor het thema hebben wij ons laten inspireren door het prachtige gebouw waarin de school gevestigd is. Een gebouw met veel licht en kleur.
Het thema luidt daarom voor alle klassen:

KLEURIGE TRANSPARANTIE

De wedstrijd is op zaterdag 26 mei en de gemaakte stukken worden tentoongesteld op zondag 27 mei tussen 10.00 tot 16.00 uur. AOC Oost, Meester Zwiersweg 4 in 7391 HD Twello. Toegang gratis. (Er staat een doosje voor een vrijwillige bijdrage).

Afdeling Ermelo-Putten is goed vertegenwoordigd bij deze wedstrijd door

Jos Beek, Jannie van Grevengoed, Trijnie Jansen, Corrie Roordin en Els Timmerman,

cursisten van Ilse Kerkmeijer.

Ook Henna Huisman, Ria Kikkert, Corine van Middelkoop, Gea van Pijkeren, Annette Redschaad, van de Masterclass Nieuwe Stijl zijn weer van de partij.

De voorbereidingen zijn al in volle gang! We wensen de dames

veel succes tijdens de wedstrijd en nodigen iedereen uit om hun mooie

werkstukken te gaan bekijken in Twello.

Kom naar de Tuinweek

Deze maand in Groei & Bloei

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien