foto's

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Ermelo-putten

Ermelo-Putten is een afdeling van Groei & Bloei met 240 leden.

De leden van onze afdeling ontmoeten elkaar tijdens lezingen en op cursussen en workshops. Jaarlijks wordt een excursie naar het buitenland georganiseerd. Daarnaast staan nog enkele dagtochten op het programma. De Open Tuinen Dagen worden gehouden in de zomer. Het is dan mogelijk om een kijkje  in de tuin te nemen van diverse tuinliefhebbers. Voor een verslag 2017, lees Opens external link in new windowhier.

Stekjesruilbeurs op 17 april 2018 - aanvang 19.15 uur Theaterzaal Dialoog

Voorafgaand aan de lezing van Gerard van Buiten kunnen stekjes en planten geruild worden. Vanaf 19.15 uur kunnen in de Theaterzaal de planten in pot aangeleverd worden liefst voorzien van naam. Mocht u de naam niet weten, dan proberen wij hem op te zoeken. Het is handig als de potten in een doos of kist staan.

-         ook stekjes en zaden zijn welkom

-          grote planten kunnen aangeboden worden via info(at)ermelo-putten.groei.nl u kunt ook een foto meenemen.

Dit jaar geen Open Tuinenroute, maar een Moestuinroute Lees Opens external link in new windowhier meer.

Bloemschikcursussen 2017-2018

De data voor de bloemschikcursussen zijn bekend. Voor het programma Opens external link in new windowlees meer

Deze maand in Groei & Bloei

Blue bells   Harger en Pettemerpolder