foto's

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Ermelo-putten

Ermelo-Putten is een afdeling van Groei & Bloei met 240 leden.

De leden van onze afdeling ontmoeten elkaar tijdens lezingen en op cursussen en workshops. Jaarlijks wordt een excursie naar het buitenland georganiseerd. Daarnaast staan nog enkele dagtochten op het programma. De Open Tuinen Dagen worden gehouden in de zomer. Het is dan mogelijk om een kijkje  in de tuin te nemen van diverse tuinliefhebbers. Voor een verslag 2018, lees Opens external link in new windowhier.

Dinsdagavond 20 november a.s. organiseert Groei&Bloei afdeling Ermelo-Putten een leuke inspirerende bloemschik avond. De Masterclass Nieuwe Stijl geeft een kerstdemonstratie met als thema “Let it Snow”.

De avond, die wordt gehouden in de theaterzaal van De Dialoog te Ermelo,

begint om 20.00 uur. Leden van Groei&Bloei betalen € 5,00 entreekosten,

niet leden betalen € 7,50 (Prijzen inclusief consumptie).

Na afloop is er een verloting van diverse bloemstuken

Verenigingsbijeenkomst januari 2019

De verenigingsavond van 15 januari staat in het teken van onze excursie- annex reiscommissie en wel de meerdaagse reizen die we in 2019 willen organiseren en een terugblik van onze laatste reis in 2018 die dit keer naar Ierland ging.

Presentatie nieuwe reis 2019:                                                                                                                      Zesdaagse reis naar Elzas en Südbaden Duitsland van donderdag 13 t/m 18 juni 2019. Dit jaar weer met de touringcar en wel naar het zuiden van Duitsland met onderweg een uitstap naar de Elzas. We verblijven in 3 hotels, uiteraard bezoeken we diverse tuinen zo staat onder andere de Hermannshof en het bloemeneiland Mainau in de Bodensee staat op het programma.   Half december hopen we de informatie op onze website te hebben en op onze verenigingsavond van 15 januari in de Dialoog kunnen we u het complete programma van deze aantrekkelijke en gevarieerde reis aanbieden.

Die avond kunt ook een Terugblik van de Tuinenreis 2017 zien met als titel Groene Highlights van Ierland. Henk is er weer in geslaagd om een presentatie te maken met mooie momenten uit deze reis, zoals prachtige beelden van de natuurlijk aandoende tuin Mount Usher, de wereldberoemde formele tuin Powerscourt, en de subtropische Derreen Garden. Ook bezoeken we privé tuinen o.a. die van broer Jimi Blake en die van zijn zus June Blake.

We hopen half december alle informatie op onze website www.ermelo-putten.groei.nl te kunnen publiceren.

Voor meer informatie Excursiecommissie Hennie en Henk van Emaus

Leuvenumseweg 71, 3847 LA Harderwijk, 0341 420541 hvanemaus@solcon.nl