foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Ermelo-Putten

Ermelo-Putten is een afdeling van de landelijke vereniging Groei & Bloei.

Doe ook mee met de grootste tuincommunity van Nederland en Vlaanderen!

Groei & Bloei heeft 130 afdelingen in het land. Elke afdeling organiseert leuke en interessante activiteiten. De leden van onze afdeling ontmoeten elkaar tijdens lezingen en op cursussen en workshops. Jaarlijks wordt een excursie naar het buitenland georganiseerd. Daarnaast staan er ook dagtochten op het programma. 

NIEUWS

Inschrijven Tuinenreis Elzas en Südbaden kan nog!

De inschrijfdatum van onze Tuinenreis naar Elzas en Südbaden is verzet naar 16 april.
Omdat het minimum aantal deelnemers van 25 reisgenoten nog niet is gehaald zijn we nog volop aan het promoten.
Als u van plan bent om met ons mee te gaan, wilt u dan het aanmeldingsformulier zo spoedig mogelijk naar ons toe zenden? We willen het graag dinsdag 16 april in ons bezit hebben. Lees Opens internal link in current windowhier meer....

3 Seizoenen Tuinenroute

Met een aantal enthousiastelingen hebben we een nieuw soort open tuinendag georganiseerd. Wij willen u uitnodigen op de 3 Seizoenen Open Tuinendag! We hebben een dag in het voorjaar, de zomer en de herfst geselecteerd, zodat u kennis kunt maken met de verschillende seizoenen. Ieder seizoen heeft zijn eigen kleuren en planten die dan in volle glorie laten zien hoe mooi ze zijn.  Hartelijk welkom!
De entree is gratis! Koffie, thee en/of fris tegen een kleine vergoeding. De eerste kijkdag is zaterdag 4 mei. Lees Opens internal link in current windowhier verder...

Afscheid Anneke van der Veen

Tijdens de algemene ledenvergadering van 19 maart jl. werd afscheid genomen van voorzitter Anneke van der Veen. Na ruim tien jaren lid te zijn geweest van het bestuur van de afdeling Ermelo-Putten, waarvan de laatste negen jaren als voorzitter, heeft zij het bestuur verlaten. Bestuurslid Jos Beek sprak lovende woorden over haar inzet en vastberadenheid in haar activiteiten voor de vereniging. 
Lees Opens internal link in current windowhier verder.

Hollandse Herfst

Het Oost-Nederlands Kampioenschap Bloemschikken wordt dit jaar gehouden op 26 oktober in Eefde. Onze oud-voorzitter Anneke van der Veen is één van de organisatoren. Het thema dit jaar is Hollandse Herfst. Klik Opens internal link in current windowhier voor meer informatie.

Tuinenreis 2019

Zesdaagse Tuinenreis naar Südbaden en de Elzas

Enkele jaren geleden hebben we een mooie reis naar Duitsland gemaakt, we kijken daar nog met plezier op terug, vandaar dat we u graag mee willen nemen naar Südbaden in Duitsland, en een beetje voor de Franse slag, de Elzas.
In samenwerking met Garden Tours willen we deze voor weinig groepen georganiseerde tuinenreis
van donderdag 13 juni t/m woensdag 18 juni 2019 graag met u maken.
Door de combinatie van Elzas en Südbaden belooft het een afwisselende reis te worden.
Zo bezoeken we o.a. een aantal privétuinen (zelfs één met een wijnproeverij), een kwekerij, gaan naar het bloemeneiland Mainau aan de Bodensee, bezoeken het voor vele plantenliefhebbers bekende park Hermannshof, en gaan we naar het mooie stadje Riquewir.
Om de reisafstanden beheersbaar te houden, verblijven we in drie verschillende hotels.

Net als vorig jaar gaat een ervaren gids van Garden Tours met ons mee. De entreekosten zijn niet in de reissom verwerkt, u dient dit aan de gids te voldoen.
Wel bij de prijs inbegrepen is het afscheidsdiner, extra verzorging en een welkomstdrankje.
We zouden het fijn vinden als u met ons mee gaat.
Wilt u met ons mee? Dan kunt u zich aanmelden of inlichtingen inwinnen per telefoon of per email, tel. 0341-420541 of henkvanemaus(at)solcon.nl. 
U ontvangt dan per omgaande alle reisinformatie en het aanmeldingsformulier.

Met vriendelijke groet
Hennie en Henk van Emaus