foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Ermelo-Putten

Ermelo-Putten is een afdeling van de landelijke vereniging Groei & Bloei.

Doe ook mee met de grootste tuincommunity van Nederland en Vlaanderen!

Groei & Bloei heeft 130 afdelingen in het land. Elke afdeling organiseert leuke en interessante activiteiten. De leden van onze afdeling ontmoeten elkaar tijdens lezingen en op cursussen en workshops. Jaarlijks wordt een excursie naar het buitenland georganiseerd. Daarnaast staan er ook dagtochten op het programma. 

NIEUWS

Dagtocht Betuwe woensdag 26 juni

Open moestuindag 22 juni

Volkstuinvereniging Putten houdt op zaterdag 22 juni een Open moestuindag. Dit biedt u de gelegenheid om eens te kijken hoe en wat er allemaal geteeld wordt, veelal op een milieuvriendelijke manier. U kunt bijvoorbeeld vragen stellen over de teelt van verschillende gewassen. Zelf ideeën opdoen en misschien krijgt u er zelf ook zin in om een moestuin te beginnen. Op en bij een aantal percelen wordt u door betreffende tuinder een hapje en drankje aangeboden veelal gemaakt van eigen geteelde groenten en fruit. Voor meer informatie klik Opens internal link in current windowhier

3 Seizoenen Tuinenroute

Met een aantal enthousiastelingen hebben we een nieuw soort open tuinendag georganiseerd. Wij willen u uitnodigen op de 3 Seizoenen Open Tuinendag! We hebben een dag in het voorjaar, de zomer en de herfst geselecteerd, zodat u kennis kunt maken met de verschillende seizoenen. Ieder seizoen heeft zijn eigen kleuren en planten die dan in volle glorie laten zien hoe mooi ze zijn.  Hartelijk welkom!
De entree is gratis! Koffie, thee en/of fris tegen een kleine vergoeding. De eerstvolgende kijkdag is vrijdag 12 juli. Lees Opens internal link in current windowhier verder...

De bloeiende Andes

Afscheid Anneke van der Veen

Tijdens de algemene ledenvergadering van 19 maart jl. werd afscheid genomen van voorzitter Anneke van der Veen. Na ruim tien jaren lid te zijn geweest van het bestuur van de afdeling Ermelo-Putten, waarvan de laatste negen jaren als voorzitter, heeft zij het bestuur verlaten. Bestuurslid Jos Beek sprak lovende woorden over haar inzet en vastberadenheid in haar activiteiten voor de vereniging. 
Lees Opens internal link in current windowhier verder.

Hollandse Herfst

Het Oost-Nederlands Kampioenschap Bloemschikken wordt dit jaar gehouden op 26 oktober in Eefde. Onze oud-voorzitter Anneke van der Veen is één van de organisatoren. Het thema dit jaar is Hollandse Herfst. KlikOpens internal link in current window hier voor meer informatie.

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

26
Jun
Gesnapt….
25
Jun
Schilderachtige Hollandse luchten, beestjes en wat geel