foto's

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Ermelo-putten

Ermelo-Putten is een afdeling van Groei & Bloei met 240 leden.

De leden van onze afdeling ontmoeten elkaar tijdens lezingen en op cursussen en workshops. Jaarlijks wordt een excursie naar het buitenland georganiseerd. Daarnaast staan nog enkele dagtochten op het programma. De Open Tuinen Dagen worden gehouden in de zomer. Het is dan mogelijk om een kijkje  in de tuin te nemen van diverse tuinliefhebbers. Voor een verslag 2017, lees Opens external link in new windowhier.

Nationaal Kampioenschap Bloemschikken

Pikante Bloemsierkunst

Nog even en dan is er weer het Nationaal Kampioenschap Bloemschikken voor amateurs (NKB).

Met vijf dames presenteert zich de afdeling Ermelo-Putten, te weten Henna Huisman, Gea van Pijkeren, Corine van Middelkoop, Annette Redschaad en Ria Kikkert. Het centrale thema is: π-kant (pikant). Dit jaar wordt het kampioenschap gehouden in De Beursfabriek in Nieuwegein.

De wedstrijd is op 6 oktober. De tentoonstelling van alle gemaakte bloemwerk is op zaterdag 7 en zondag 8 oktober. Naast de tentoonstelling zijn er o.a. workshops waar u aan deel kunt nemen, worden er presentaties en demonstraties gegeven en zijn er verkoopkramen (meer info op www. groei.nl/bloemschikken).

De Beursfabriek vindt u aan de Symfonielaan 5, 3438 EX Nieuwegein. De openingstijden zijn beide dagen van 10.00-17.00 uur. Entree is €7.50 voor leden Groei & Bloei, Niet leden betalen €10,-. Dit is inclusief deelname aan workshops e.d. U kunt er gratis parkeren.

Voor meer informatie lees Opens external link in new windowhier.

Bloemschikcursussen 2017-2018

De data voor de bloemschikcursussen zijn bekend. Voor het programma Opens external link in new windowlees meer

Hovenier helpt

Kent u een hulpbehoevende  die wel wat hulp kan gebruiken? Lees hierover Opens external link in new windowmeer