Bezoek met rondleiding Landgoed Schovenhorst

Woensdagmiddag 9 september willen we u op Landgoed Schovenhorst in Putten een rondleiding aanbieden en hopelijk donderdagmiddag 10 september ook. Dit onder de zeer deskundige leiding van de heer Aart Jongekrijg die daar gids en vrijwilliger is. Hij kan over deze bijzondere locatie veel en enthousiast vertellen, want als oud boomkweker en oud voorzitter van onze afdeling hoeven we daaraan niet te twijfelen.

Wilt u mee?
Dat kan, maar vanwege de coronamaatregelen moet u op eigen gelegenheid naar het landgoed komen. En er kunnen maximaal 15 personen per keer mee, daarom willen we bij voldoende deelname deze rondleiding op donderdagmiddag 10 september herhalen.
De rondleiding start beide keren om 14.00 uur bij entree Landgoed Schovenhorst, Garderenseweg 93, 3881 GK Putten.

De kosten zijn voor Groei & Bloei-leden 5 euro en niet-leden betalen 7,50 euro. U kunt zich telefonisch 0341-420541 of per mail hvanemaus(at)solcon.nl  opgeven vòòr 1 september!  U hoort dan of u 9 of 10 september mee kunt.
Daarna kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL75RABO 0317 7273 46, KMTP Ermelo o.v.v. excursie  9 of 10 september.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens op 9 of 10 september!
Hennie en Henk van Emaus